Modele kapele per femije

Ordinateur portable HP modeli 250 G6 Notebook Memorje RAM 4GB, DDR3-1600 Kohezbollah Gjatja e Baterise Deri ne 8 Ore canta HP e perfshire Chromecast 2 lehteson procesin e punes suaj Nderlidhese e Smartphonit tuaj me TV Dalje HDMI, dhe rezolucion Full HD 1080P Shpejtesi te lArte te perpunimit lavatrice klasi Energjise A + + ka panneau Kontrolli mekanikisht me nje kapacitet Lares prej 6 kg televizor 32 „LED Rezolucion HD Kornize e Holle dhe audio cilesore.